Οι καλύτεροι διαιτητές της σεζόν που ολοκληρώθηκε (audio)

Όπως κάθε χρόνο μετά το φινάλε της Super League, έτσι και φέτος, ο Κώστας Ακρίδας αξιολόγησε τους ρέφερι στην εκπομπή "Τελευταία Σελίδα" του Άγγελου Στίμου στον "αέρα" της ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Πρώτος στη κατάταξη ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος της Ένωσης Αρκαδίας. Διαιτητής FIFA με 13 παιχνίδια στη Super League, 2 στο Κύπελλο, 3 στην Ευρώπη και 8 ως VAR. Συνολική βαθμολογία 8,60 με καταπληκτική διαιτησία στο Κηφισιά – Παναιτωλικός.

Δεύτερος ο Βασίλης Φωτιάς της Ένωσης Πέλλας. Διαιτητής FIFA με 8 παιχνίδια στη Super League, 2 στη Super League 2, 10 στην Ευρώπη και 4 ως VAR. Συνολική βαθμολογία 8,50 με καταπληκτική διαιτησία στο Παναιτωλικός – Ατρόμητος.

Τιμής ένεκεν η τρίτη θέση πήγε σε έναν πρωτοεμφανιζόμενο διαιτητή στην πρώτη κατηγορία. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσιάρα της Ένωσης Καβάλας με 8 παιχνίδια στη Super League. Ένας από τους νέους διαιτητές με πολλά προσόντα.

Πρώτη γυναίκα στη λίστα η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη της Ένωσης Λάρισας, που έχει σφυρίξει πολλά παιχνίδια στη Super League 2. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και δείχνει ικανή να ανέβει στη μεγάλη κατηγορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ