Ο Ράσταβατς θέτει υψηλούς νέους στόχους για μία νέα αρχή!

 

Ο Αστέρας Τρίπολης παρουσίασε τον νέο του προπονητή, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις, αναφέρθηκε στους στόχους που έχουν οι Αρκάδες για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Μίλαν Ράσταβατς επέστρεψε στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, και παρουσιάστηκε σήμερα (30/06). Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας του, τονίζοντας πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι… στην κορυφή της λίστας των Αρκάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τυχερός που έχω γνωρίσει την ομάδα και που είμαι πάλι εδώ. Ευχαριστώ πολύ τους ιδιοκτήτες για ακόμη μια φορά και σε όλη τη διοίκηση που μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι εδώ ξανά. Γνωρίζω καλά την ομάδα, κάτι το οποίο είναι ένα πλεονέκτημα και πρέπει να φέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Δεν είναι εύκολο το ξέρουμε αυτό γιατί σημαντικοί παίκτες έχουν φύγει από τον σύλλογο. Η συνεισφορά του Ιγκλέσιας και του Μπαράλες ήταν πολύ σημαντική αλλά έχει έρθει η στιγμή να δούμε έναν νέο Αστέρα.

Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, να θέσουμε υψηλούς στόχους, να φέρουμε καλά αποτελέσματα και να έχουμε καλή εικόνα στο γήπεδο. Πάντα είχαμε την υποστήριξη των φιλάθλων και αν βλέπω ευχαριστημένους τους φιλάθλους τότε νιώθω και εγώ ότι όλα πάνε καλά Είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους σας.

Σίγουρα θα αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θα έρθουν νέοι ποδοσφαιριστές, θα έχουμε νέο πρόσωπο και νέα αγωνιστική φιλοσοφία. Αυτό που πρέπει να κάνουν όλοι στον οργανισμό του Αστέρα είναι να είναι καλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Αυτή είναι μια πρόκληση αλλά θα τα καταφέρουμε

Για να επιστρέψω σημαίνει πως η πρώτη μου θητεία ήταν επιτυχημένη και ικανοποιητική για εμένα. Πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Έχει να κάνει με την βελτίωση της ομάδας και της δικής μου ως προπονητής.

Χαίρομαι που όλοι συμφωνούμε πως η ομάδα έχει χτίσει ένα συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό προφίλ αυτά τα χρόνια που είναι εύκολα αναγνωρίσιμο. Σε σύγκριση με αυτή την εικόνα η περσινή εικόνα δεν συνάδει. Ένα μεγάλο γκρουπ παικτών που ήταν την περσινή χρονιά ήταν και τα περασμένα χρόνια.

Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί με την έλευση κάποιων ποδοσφαιριστών που θα δώσουν ποιότητα και θα υποστηρίξουν το σύνολο που ήδη υπάρχει. Πιστεύω πως θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε αν και περιμένω πως στο τέλος θα φτάσουμε στο υψηλό επίπεδο που θέλουμε.

Έχω στο μυαλό μου κάποιους ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό του Μπαράλες και του Ιγκλέσιας. Στην πρώτη συζήτηση που είχα με τους ποδοσφαιριστές μου είπαμε πως ο στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο».//Γ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ