Ο Κουαλιάτα επιστρέφει στην Τούμπα

 

“Δεν απέδωσε καρπούς” στη Βραζιλία ο δανεισμός του Ουρουγουανού στην Κουιαμπά Εσπόρτε, με αποτέλεσμα να επιστρέφει πρόωρα στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού, το προπονητικό σταφ των Βραζιλιάνων δεν ικανοποιήθηκε από την παρουσία του 24χρονου μεσοεπιθετικού. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Πέμπτη 21/9, η διοίκηση της ομάδας και ο Νικολάς Κουαλιάτα κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να λαμβάνει κανονικά τους μισθούς του μέχρι το τέλος της δανειακής σύμβασης, που λήγει τον Δεκέμβριο.

Επίσης, όπως αναφέρουν στη Βραζιλία, «ο παίκτης είχε χαμηλή απόδοση στις προπονήσεις και μάλιστα εμπόδιζε την παραγωγικότητα της ομάδας». Όσο για το πώς αποτυπώθηκε η συνεισφορά του με αριθμούς, στο εγχώριο πρωτάθλημα κατέγραψε μόλις εννιά συμμετοχές, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν ολιγόλεπτες, προερχόμενος από τον πάγκο, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν διαρκώς εκτός αποστολής.

Παράλληλα, βραζιλιάνικα ρεπορτάζ σημειώνουν πως είχε απομακρυνθεί και από τις προπονήσεις της ομάδας του. Τέλος, συνολικά κατέγραψε 224 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Κουιαμπά και πλέον καλείται να κοιτάξει μπροστά, καθώς το συμβόλαιο του 24χρονου με τον ΠΑΟΚ έχει διάρκεια έως το 2026.//ΠΜ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ