Ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ατρόμητος»: Από τις 6 Οκτωβρίου στη μεγάλη οθόνη

 

Την Παρασκευή (6/10) κυκλοφορεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ατρόμητος» στον κινηματογράφο «ΦΟΙΒΟΣ», όπου θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή.

«100 Χρόνια Ατρόμητος», ένα ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ για την Πόλη και την Φανέλα κάνει την πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη την Παρασκευή (6/10, 19:23). Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται στον ιστορικό κινηματογράφο «ΦΟΙΒΟΣ» (Εθ. Αντιστάσεως 3, Περιστέρι) κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Σύνοψη

Ο Ατρόμητος Αθηνών δημιουργήθηκε από Μικρασιάτες πρόσφυγες, που εγκαταστάθηκαν στην μικρή συνοικία του Περιστερίου, στις 31 Μαΐου 1923. Στο ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ατρόμητος» θα είμαστε όλοι συνεπιβάτες στο ταξίδι της δημιουργίας του συλλόγου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα.

Ένα ταξίδι στο χρόνο για τις σημαντικότερες στιγμές, για τις άγνωστες πτυχές και για τα πρόσωπα που αγάπησαν τον Ατρόμητο και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιδέας.

Η Πόλη και η Φανέλα δύο λέξεις που ενώνουν το Περιστέρι και τον Ατρόμητο συμπλήρωσαν έναν αιώνα ύπαρξης και μαζί θα συνεχίσουν να πορεύονται στον χρόνο παλεύοντας για το καλύτερο μέλλον όπως αυτοί που τις δημιούργησαν.//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ