Νταρίντα: «Λιγότερο πολύπλοκο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα»

 

Για την απόφασή του να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα της χώρας του μίλησε ο Τσέχος κεντρικός μέσος του Άρη, ενώ σχολίασε το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πώς εκείνος το βιώνει.

Σε podcast ιστοσελίδας στην Τσεχία, μίλησε ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, μην κρύβοντας τίποτα όσον αφορά την απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του Άρη.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι λυπημένος που σταμάτησα από την Εθνική ομάδα. Ήταν μια απόφαση που σκεφτόμουν πολύ καιρό και ήξερα τι ήθελα. Κοιτάζω τους παίκτες και τους εύχομαι τα καλύτερα.

Αλλά δεν είναι ότι μπαίνω στον πειρασμό να επιστρέψω και να περάσω τα βράδια μου λέγοντας στον εαυτό μου ότι έπρεπε να το είχα αναβάλει. Είμαι χαρούμενος με την απόφασή μου» δήλωσε αρχικά ο 33χρονος χαφ.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την παρουσία του εδώ, ο Νταρίντα σχολίασε:

«Το ποδόσφαιρο εδώ είναι λιγότερο πολύπλοκο και μοιάζει περισσότερο με την ιδέα μου για το ποδόσφαιρο. Παίζεται με την μπάλα, όλοι μπορούν να επιδειχθούν. Είναι εντελώς διαφορετικά από την Bundesliga. Υπό αυτή την έννοια, είμαι χαρούμενος που παίζω όμορφα εδώ».

Ο Τσέχος κεντρικό χαφ του Άρη, ρωτήθηκε και για την πρώην ομάδα του, τη Χέρτα Βερολίνου για την οποία απάντησε:

«Ελπίζω να συνεχίσουν να δουλεύουν και να παλεύουν για την άνοδο, γιατί η Χέρτα ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Μπήκε ένας επενδυτής με πολλά χρήματα, αλλά δεν έγινε καλή διαχείριση. Αγοράστηκαν μεγάλα ονόματα, αλλά οι παίκτες δεν ταίριαζαν μεταξύ τους. Θα ήταν καλύτερα να ακολουθήσουν μια πιο προσεκτική προσέγγιση και να δουν τη σύνθεση της ομάδας παρά τα ονόματα».//ΓΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ