Νέιρα και ΟΦΗ συνεχίζουν μαζί

Κάτοικος Ηρακλείου για έναν ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο 35χρονος Αργεντινός μέσος, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Κρητικούς και θα συμπληρώσει επτά χρόνια παρουσίας στο "Γεντί Κουλέ".

Χουάν Νέιρα και ΟΦΗ θα συνεχίσουν μαζί για άλλη μια χρονιά, με τον 35χρονο Αργεντινό μέσο να ανανεώνει τη συνεργασία του με τους Κρητικούς έως το καλοκαίρι του 2025.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Juan Neira, ένας από τους πιο εμβληματικούς ξένους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης ιστορίας του ΟΦΗ, παραμένει στην Κρήτη! Παραμένει στο Γεντί Κουλέ! Παραμένει στο “σπίτι” του!

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντινό “αρτίστα” της μπάλας ως το καλοκαίρι του 2025 κι έτσι, ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ, θα φοράει τα ασπρόμαυρα για 7η αγωνιστική περίοδο!

Ο Neira έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την ομάδα μας, αποτελώντας έναν από τους μακροβιότερους ξένους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, έχοντας ήδη “σπάσει” το φράγμα των 100 συμμετοχών!

Ο Αργεντινός εντάχθηκε στο ρόστερ του ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2018 και μέχρι σήμερα μετρά συνολικά 145 συμμετοχές, 26 γκολ και 17 ασίστ στο ενεργητικό του.

Juan, προχωράμε μαζί….».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ