Νέα ανακοίνωση του Ολυμπιακού!

 

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, στην οποία εξαπέλυσε… πυρά κατά των ΕΠΟ, ΚΕΔ, εκφράζοντας την απαίτησή της για αλλαγή του διαιτητή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός μετά την πρώτη ανακοίνωση, εξέδωσε και δεύτερη, στην οποία επιτίθεται σε ΚΕΔ, ΕΠΟ, αλλά και τους Μπαλτάκο, Μπένετ και Μάνταλο, απαιτώντας να αλλάξει άμεσα ο διαιτητής Ιβάν Κρούζλιακ που ορίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/2). Σε διαφορετική περίπτωση, οι “ερυθρόλευκοι” θα εξετάσουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο για παιχνίδι της Τούμπας.

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ μάλιστα, απάντησε με ένα υστερόγραφο και στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε λίγο νωρίτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ