“Ναυάγιο” με Σάρι | Κλείνει Αλόνσο ο Παναθηναϊκός

Η τεράστια προσπάθεια της διοίκησης του "τριφυλλιού" να... πείσει τον σπουδαίο Ιταλό προπονητή ήταν ανεπιτυχής, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να ενεργοποιεί την... εναλλακτική επιλογή.

Συγκεκριμένα, η υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι δεν είχε θετικό τέλος. Ο 65χρονος αρνήθηκε ευγενικά την σπουδαία πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η διοίκηση να κινηθεί για μία εναλλακτική λύσει. Παρά το γεγονός ότι είχαν εξεταστεί προπονητές υψηλού επιπέδου, όπως ο Ρούντι Γκαρσιά, ο Νίκο Κόβατς και ο Μπρούνο Ζενεσιό, εν τέλει κατέληξαν σε μία επιλογή από κατώτερο ράφι. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του τεχνικού διευθυντή των Αθηναίων.

Ο 49χρονος Ουρουγουανός είναι άνεργος από τον Δεκέμβριο του 2023, όταν απολύθηκε από τη Σεβίλλη μετά από μόλις δύο μήνες παρουσίας στον πάγκο της, καθώς δεν είχε κερδίσει ούτε έναν αγώνα στη La Liga. Τις επόμενες ώρες ή μέρες αναμένεται να βρεθεί στη χώρα μας για να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί από τους “πράσινους”.//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ