Μπράμπετς: «Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας μέχρι το τέλος με την Λαμία»

Ο παίκτης του Άρη σε πρόσφατες δηλώσεις αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και τους χαμένους βαθμούς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στην ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου τη τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή για την αλλαγή του χρόνου.

Οι δηλώσεις του Γιάκουμπ Μπράμπετς:

«Δεν την ξεχνάμε, ούτε την αφήνουμε πίσω μας. Ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε από την πλευρά μας. Είχαμε τη νίκη στα χέρια μας μέχρι το τέλος και την χάσαμε. Είναι κάτι που δεν το ξεχνάμε και δεν πρέπει να επαναληφθεί… Από τότε που είμαι στον Άρη, τέτοια μαθήματα έχουμε πάρει αρκετά. Δεν χρειαζόμαστε άλλα! Είναι καλό να μείνουμε έξω από τέτοιου είδους μαθήματα, να μην μπούμε ξανά σε τέτοια διαδικασία. Πρέπει από εδώ και πέρα να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε. Όχι μόνο στο αυριανό παιχνίδι, αλλά σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν. Πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα και να μην έχουμε άλλες τέτοιου είδους απώλειες».

«Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι! Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Τις προηγούμενες δύο φορές, που αγωνίστηκα εγώ εκεί, νικήσαμε. Ελπίζω να φύγω τρίτη φορά νικητής τώρα! Είναι μια ομάδα σε καλή κατάσταση, αλλά αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ