Μπούσης: «Ελπίζω πως η επόμενη δημοτική αρχή θα κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ»

Ο ιδιοκτήτης της κρητικής ΠΑΕ, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετήθηκε για την ολοκλήρωση της α’ φάσης της ανακατασκευής του ΒΑΚ, αλλά δεν έγινε όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί με τη δημιουργία έξι γηπέδων.

Ο Μιχάλης Μπούσης, σε τοποθέτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για κωλυσιεργία και τόνισε πως υπήρξαν εμπόδιο για την αξιοποίηση διαθέσιμης γης, δίπλα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μετά από τέσσερα χρόνια, ολοκληρώσαμε την Α’ φάση της ανακατασκευής του προπονητικού μας κέντρου με την αρωγή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει, με τη δημιουργία έξι γηπέδων, επειδή ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, κωλυσιεργούν.

Είναι λυπηρό το ότι έχουμε διαθέσιμη γη δίπλα στο ΒΑΚ -η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη- και μας εμποδίζουν να την αξιοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε κι άλλο. Η ανάπτυξη του συλλόγου και της ομάδας ξεκινά από τις εγκαταστάσεις της. Ελπίζω πως η επόμενη δημοτική αρχή, θα κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ και θα σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ