Μποροβήλος: «Ο Αστέρας μεγαλώνει καθημερινά με σωστές αρχές»

 

Ο πρόεδρος της ομάδας από την Τρίπολη προέβη σε επίσημη δήλωση για τα 92α γενέθλια του συλλόγου της Αρκαδίας, τονίζοντας πως πλέον είναι ένα κλαμπ που μεγαλώνει με μοναδικό δρόμο τις αξίες και τις αθλητικές αρχές. 

Με αφορμή τα γενέθλια του Αστέρα Τρίπολης που φτάνει τα 92 χρόνια ζωής, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Μποροβήλος, έκανε μια επίσημη δήλωση, τονίζοντας πως είναι ένας σύλλογος πλέον αυτός της Αρκαδίας, που μεγαλώνει και μεγαλουργεί τα τελευταία χρόνια υπό την καθοδήγηση των ιδιοκτητών που διοικούν στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.//

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Μποροβήλου:

«Σήμερα η ομάδα μας συμπληρώνει 92 χρόνια ζωής.

Σήμερα γιορτάζει η τεράστια οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

Ο σύλλογος που γεννήθηκε από την αθλητική παιδεία και το μεράκι των ιδρυτών και έφτασε τα τελευταία χρόνια υπό την καθοδήγηση δύο μεγάλων προσωπικοτήτων, όπως ο κ. Δημήτρης Μπάκος και ο κ. Γιάννης Καϋμενάκης, να μεγαλουργήσει, συμμετέχοντας στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τις τελευταίες δύο δεκαετίες ζει με ασφάλεια και συνέπεια υπό τη σκέπη αυτών των δύο ανθρώπων και ασφαλώς συνεχίζει να εξελίσσεται εμπνευσμένος πάντα από το όραμά τους για την ομάδα και συνολικά την Αρκαδία.

Ο σύλλογός μας δεν μεγαλώνει απλώς και μόνο σε χρόνια. Μεγαλώνει καθημερινά σε πολλά επίπεδα, ακολουθώντας έναν μοναδικό δρόμο αξιών και αθλητικών αρχών. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη υπόσχεσή μας. Θα συνεχίσουμε έτσι καταβάλλοντας τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για τη συνεχή βελτίωση του ΑΣΤΕΡΑ μας.

Με οδηγό το σύνθημά μας: “Κοιτάμε ψηλά ακολουθώντας το δικό μας δρόμο”.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ιδρύθηκε μία ημέρα μετά τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, της Ελληνικής Επανάστασης που ξεκίνησε από εδώ, από τα μέρη του.

Υποδηλώνοντας στην πραγματικότητα τις συναισθηματικές και ιστορικές σχέσεις του συλλόγου μας με τον Ελληνισμό!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑ!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ