Μπιλίρης: «Συμφωνήσαμε πως θέλουμε να έρχονται καλύτεροι διαιτητές»

 

 

Ο αντιπρόεδρος του Άρη, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της ΕΡΤ και την εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” και αναφέρθηκε στη χθεσινή (27/3) σύσκεψη των ομάδων που συμμετέχων στα playoffs, τονίζοντας πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Μάλιστα, ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα βελτιωθεί η κατάσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Μπιλίρης:

Αρχικά τόνισε: «Νομίζω ότι δεν ήταν τόσο επεισοδιακό αυτό το 4ωρο. Όλες οι ομάδες συμφώνησαν ότι επιθυμούν καλύτερους διαιτητές και δεν είναι ευχαριστημένες από τη διαιτησία. Αυτό εισέπραξα εγώ όσο ήμουν μέσα. Είχε και πράγματα ουσίας η σύσκεψη».

Για τη θέση της ΠΑΕ είπε: «Η θέση της ΠΑΕ είναι συγκριμένη. Επιθυμούμε καλύτερους διαιτητές. Αν δεν μπορούν τότε να αποχωρήσουν. Ουδείς αναντικατάστατος».

Σχετικά με το εάν συνομίλησε με τον Τάκη Μπαλτάκο είπε: «Απευθύνθηκα μόνο στον Μπένετ. Του είπα «αν δεν μπορείτε να φέρετε καλούς διαιτητές τότε να αποχωρήσετε. Η αντίδραση του Άρη είναι ξεκάθαρη κ έχει εκφραστεί από τον Κύριο Καρυπίδη. Στο μέτρο που μπορεί η ΠΑΕ θα αντιδράσει. Είτε με ανακοινώσεις είτε με περισσότερες επισκέψεις στον κύριο Μπένετ για να διαμαρτυρηθεί, όσο μπορεί θα αντιδράσει».

Για το αν πιστεύει ότι θα βελτιωθεί το πρόβλημα με τις διαιτησίες: «Εγώ θεωρώ ότι θα δούμε καλύτερους διαιτητές από αυτούς που έχουμε δει ως τώρα.
Οι διαιτητές ελίτ απασχολούνται και στα δικά τους πρωταθλήματα και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το θέμα είναι να χρησιμοποιούνται διαιτητές Α κατηγορίας από τα ανεπτυγμένα πρωταθλήματα».

Για το αν μετέφερε στον Θόδωρο Καρυπίδη όσα έγιναν στη σύσκεψη είπε: «Δεν μίλησα ιδιαίτερα με τον κύριο Καρυπίδη λόγω και της διαφοράς ώρας, αλλά και του ταξιδιού του. Αύριο θα βρεθούμε μαζί και θα συζητήσουμε δια ζώσης».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ