Μπέος για Καρυπίδη: «Τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι»

Με ανάρτησή του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της ομώνυμης ΠΑΕ αναφέρθηκε στο ζήτημα της τοποθέτησης καμερών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα δικό του αίτημα προς την ΕΠΟ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον ιδιοκτήτη του Άρη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Αχιλλέας Μπέος:

«Πληροφορήθηκα για τη γενναία προσφορά του κ Καρυπίδη σχετικά με την χρηματοδότηση για την τοποθέτηση καμερών υψηλής ευκρίνειας στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ωστόσο, θα ήθελα να διευκρινίσω προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν υπάρχει κανένα σχετικό αίτημα από τη δική μου την πλευρά προς της ΕΠΟ .

Το θέμα αυτό προέκυψε έπειτα από προσωπική συζήτηση που είχα με τον κ. Μπαλτάκο ο οποίος μου μετέφερε την πρόθεσή του να συμβάλλει η Ομοσπονδία με το ποσό των 70.000 ευρώ για τις απαραίτητες εργασίες, ώστε το Πανθεσσαλικό στάδιο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει ο νέος αθλητικός νόμος.

Οσον αφορά τη χορηγία του κ. Καρυπίδη, τον ευχαριστώ, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι.

Ας τακτοποιήσει πρώτα τις ζημιές που προκάλεσαν οι οπαδοί της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό στάδιο το 2020 και δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω.

Ωστόσο, ό,τι απαιτείται ώστε το Πανθεσσαλικό να μπορεί να φιλοξενήσει και πάλι αγώνες παρουσία φιλάθλων, θα το καλύψει ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ Βόλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ