Μπακασέτας: «Ευχαριστώ τον Αλαφούζο, έκανε τα πάντα για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού»

Μπακασέτας: «Ευχαριστώ τον Αλαφούζο, έκανε τα πάντα για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού»

Ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έφθασε στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας (22/1), προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στο “τριφύλλι” και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως έψαχνε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Καλώς σας βρήκα. Νέα πρόκληση για εμένα, το έψαχνα. Το είχα ανάγκη να βρω κάτι καινούργιο για να είμαι συγκεντρωμένος και να γίνομαι καλύτερος. Πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Παναθηναϊκό.

Αν έχεις παίξει στην Τουρκία καταλαβαίνεις το μέγεθος του Τερίμ, είναι θρύλος. Είναι αμοιβαίος σεβασμός μας, έκανε αρκετά πράγματα για να έρθω. Ευχαριστώ τον κύριο Αλαφούζο, έκανε τα πάντα για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε τα πάντα. Ευχαριστώ και τον κύριο Παπαδημητρίου, καθώς αφιέρωσε πολύ χρόνο και κόπο για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού.

Δεν περίμενα να γυρίσω Στην Ελλάδα, έψαχνα μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό, αλλά όταν ο Παναθηναϊκός σε θέλει δεν μπορεί να σου περάσει αδιάφορο. Όλη η αντιμετώπιση που είχα με έπεισε να γίνω παίκτης της ομάδας.

Ήταν οι τελευταίες μέρες λίγο περίεργες, χθες έπαιξα μισή ώρα, δεν είμαι εκτός ρυθμού αλλά θα μιλήσω με τον προπονητή πρώτα για να δούμε πότε θα αγωνιστώ.

Μου αρέσει όταν έχουν προσδοκίες από εμένα γιατί έχω και εγώ πολλές από τον εαυτό μου. Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Όσο φοράω τη φανέλα θα δίνω το 100% κάθε μέρα και όχι μόνο στους αγώνες.

Θα αγαπώ πάντα τους ανθρώπους της Τραπεζούντας. Δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί. Είχε κλείσει ο κύκλος μου, κατάφερα τα πάντα και ήταν στιγμή για μία νέα πρόκληση.

Παρακολουθώ αρκετά την το πρωτάθλημα, φίλοι μου είναι στον Παναθηναϊκό και έβλεπα τα περισσότερα ματς από την Ελλάδα.

Θα πάμε στο γραφείο πρώτα για τις απαραίτητες διαδικασίες, δεν ξέρω αν θα πάω στο ΟΑΚΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ