Μιλούν για Μπερνάρ και Παλμέιρας οι Βραζιλιάνοι

 

Μεγάλος πόθος του Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να είναι ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, καθώς θαυμάζει τις προσπάθειες του Βραζιλιάνου και θέλει να τον αποκτήσει για την ομάδα του.

Εντυπωσιασμένοι είναι στην Βραζιλία με τις εμφανίσεις του Μπερνάρ με το “τριφύλλι”. Το συμβόλαιο του 31χρονου λήγει το καλοκαίρι του 2024 και μερικές ομάδες ήδη τον παρακολουθούν στενά, με σκοπό να τον… ενοχλήσουν τον Γενάρη.

Η Παλμέιρας είναι από τις ομάδες που είναι πολύ “ζεστές” στην προοπτική του να ντύσουν τον μεσοεπιθετικό στα χρώματά τους και φέρεται να έχει ήδη επαφές με την πλευρά του παίκτη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “otvfoco.com.br“.

Οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι μιλούν για τις μεγάλες εμφανίσεις που έχει κάνει ο Μπερνάρ από το καλοκαίρι μέχρι τώρα στην Ευρώπη και για το γεγονός πως ο Άμπελ Φερέιρα επιθυμεί να τον εντάξει στην Παλμέιρας.

Ο λατινοαμερικάνικος σύλλογος σκοπεύει να προσφέρει στον 31χρονο τουλάχιστον τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που λαμβάνει τώρα στον Παναθηναϊκό, ώστε να τον πείσει να γυρίσει στη χώρα του. Η σεζόν είναι μεγάλη όμως και μόλις έχει ξεκινήσει, επομένως οποιαδήποτε εικασία για το μέλλον του άσου των “πρασίνων” θα παραμείνει… εικασία μέχρι νεωτέρας.//ΓΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ