Μέχρι το 2026 στον Παναθηναϊκό ο Κώτσιρας

Ανακοινώθηκε και επίσημα η παραμονή του 32χρονου άσου στον Παναθηναϊκό, με τον διεθνή αμυντικό να υπογράφει νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο "τριφύλλι" έως τον Ιούνιο του 2026.

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά μέχρι τον Ιούνιο του 2026 ο Γιάννης Κώτσιρας, ο οποίος παρά τις προσεγγίσεις που είχε δεχθεί από ομάδες εντός κι εκτός Ελλάδας ήθελε και τελικά ανανέωσε με τους “πράσινους”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα. Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Γιάννης εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2021. Έχει καταγράψει συνολικά 106 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου μας.

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Γιάννης Κώτσιρας δήλωσε σχετικά:

«Από την πρώτη στιγμή προτεραιότητά μου ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ομάδα και υπερήφανος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την πρόταση που μου έκαναν. Από τη δική μου πλευρά, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον σύλλογο να διεκδικήσει τίτλους και να επιτύχει τους στόχους που θέτει κάθε σεζόν».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ