Μελισσανίδης: «Η δική μου ειδοποίηση ήταν το γήπεδο, τώρα ειδοποιεί ο κόσμος, ο προπονητής και οι παίκτες»

 

Ο ισχυρός άνδρας της “Ένωσης” παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μετά τη φιέστα τίτλου των “κιτρινόμαυρων” και χαρακτήρισε συγκλονιστικό το φετινό πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως θέλει να αναδεικνύεται ο πρωταθλητής στην τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης:

«Πριν υπήρχαν μόνο τρία γράμματα ΑΕΚ και η πολύ μεγάλη ιστορία που έχει αυτό το κλαμπ. Σήμερα υπάρχει η πραγματική ΑΕΚ, αυτή που όλοι θέλουμε και σύντομα θα γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 100 χρόνια ιστορίας της».

«Με ρωτούσατε αν έφτασε η ώρα να ειδοποιήσω. Η δική μου ειδοποίηση ήταν αυτό το γήπεδο. Τώρα ειδοποιεί ο Αλμέιδα, οι παίκτες, όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ. Ένα πράγμα θέλω μόνο, να δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Το φετινό όλοι πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν συγκλονιστικό, είχαμε πολλά χρόνια να το δούμε. Το ποδόσφαιρο έχει ανέβει από τέτοια πρωταθλήματα, μακάρι κάθε πρωταθλητής να βγαίνει τελευταία αγωνιστική».

Τέλος, απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες στην αίθουσα Τύπου, λέγοντας: «Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είστε όλοι καλεσμένοι εκεί που θα διασκεδάσει η ομάδα μας. Θέλω να πάω πάνω να απολαύσω τη βραδιά».//Τ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ