Μαλακατές: «Επιτέλους ξεκινάμε»

Την έναρξη των έργων για την Διπλή Ανάπλαση και του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Μαλακατές.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών στον χώρο του Βοτανικού για το μεγάλο έργο της Διπλής Ανάπλασης και την ανέγερση του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

«Σας καλέσαμε σήμερα με τον Δήμαρχο για να σας ενημερώσουμε για τις πολύ σημαντικές εξελίξεις της Διπλής Ανάπλασης. Με δύο λέξεις: επιτέλους ξεκινάμε! Για την ακρίβεια, ξεκινήσαμε! Όλο αυτό το χρονικό διάστημα ήμασταν σε συνεχείς συζητήσεις, με τον Δήμαρχο και τους εμπλεκόμενους φορείς, για να είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την εξέλιξη των εργασιών», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και στην ερώτηση για το πότε θα είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη απάντησε:

«Για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη απαιτείται λιγότερος χρόνος από το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Εκκρεμεί η άδεια δόμησης και ο ορισμός του αναδόχου. Δεν μπορεί να υπάρχει γήπεδο που θα έχει τελειώσει και θα είναι σε αδράνεια. Στόχος να ολοκληρωθεί ταυτόχρονα με το γήπεδο του ποδοσφαίρου. Άρα μιλάμε για το 2026».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ