Λουτσέσκου: « Το πιο σωστό αποτέλεσμα θα ήταν ένα καθαρό σκορ, με 2:0»

 

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κηφισιά μίλησε για αυτό που δυσκόλεψε τους “ασπρόμαυρους”, ενώ αναφέρθηκε σε αυτό που του άρεσε.

Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε να κάνει το 2Χ2 , καθώς χρειάστηκε το γκολ του Τσαπάν για να κρίνει την αναμέτρηση και να δώσει την νίκη με 2:1 απέναντι στην Κηφισιά για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

O Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε σε αυτό που τους δυσκόλεψε και κράτησε αυτό που του άρεσε. Επίσης θεώρησε ότι το πιο σωστό αποτέλεσμα θα ήταν ένα καθαρό 2:0.

Αναλυτικά όσα δηλώστε στην NOVA:

«Για το τι δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ σήμερα: «Δύο πράγματα με… εκνευρίζουν, οι συνεντεύξεις μετά τα παιχνίδια και οι μετεγραφικές περίοδοι. Δεν είναι δίκαιο να μιλάμε για νεοφώτιστες ομάδες, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, υπάρχουν ομάδες δυνατές και περίπλοκες να τις αντιμετωπίσεις. Κάθε ομάδα νεοφώτιστη έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία που κάνουν περίπλοκα τα πράγματα. Αυτή είναι η κατάσταση. Μιλήσαμε για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, η Κηφισιά δεν είχε τίποτα να χάσει. Εμείς έχοντας ξοδέψει πολύ ενέργεια την Πέμπτη και ένα δύσκολο ταξίδι την Παρασκευή, ήρθαμε στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τον καλύτερο δυνατό ρυθμό. Το ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, ήρθε το 1-0 αλλά δεν κάναμε το 2-0, υπάρχουν καταστάσεις που μπορεί να μπλέξεις. Το πιο σωστό αποτέλεσμα θα ήταν ένα καθαρό σκορ, με 2-0».

Για το τι του άρεσε: «Κρατάω τους τρεις βαθμούς και τη θέληση παρόλο που δεν είχαμε τον καλύτερο ρυθμό και τη διάθεση που μας οδήγησε στη νίκη σήμερα».//ΓΓ

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ