Κώτσιρας: «Υπάρχει όλο το πακέτο για να επιστρέψουμε στο δρόμο των επιτυχίων»

 

Ο Έλληνας μπακ του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της παρουσίασης των καινούργιων εμφανίσεων αναφέρθηκε στις προσωπικές και ομαδικές βλέψεις για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την νέα φανέλα: «Είναι μια καινούρια φανέλα, την οποία συνοδεύουν φιλοδοξίες και καινούρια όνειρα. Η επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη συνδυάζεται με μια συνεργασία με το κορυφαίο brand στο χώρο του αθλητισμού. Οπότε με την Adidas υπάρχει όλο το πακέτο κυρίως για φέτος, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Όσον αφορά την νέα φανέλα, την οποία δοκιμάσαμε στα αποδυτήρια κάποια παιδιά, είναι πολύ ωραία και ευχάριστη. Εύχομαι να είναι καλότυχη! Ελπίζω οι φίλαθλοι μας να την αγοράσουν, να την ευχαριστηθούν, να μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο σε σχέση με πέρυσι».

Για την νέα σεζόν: «Θέλουμε όλοι μαζί να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω. Να πετύχουμε όσα δεν πετύχαμε φέτος. Όλοι μαζί ενωμένοι, μαζί με τον κόσμο μας που μας στηρίζει, θέλουμε να βάλουμε ένα λιθαράκι παραπάνω. Αυτό κάνουμε ήδη από την αρχή της προετοιμασίας».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ