Κοσμάς: «Είχαμε συμφωνία, αλλά η αποχώρηση του Ολυμπιακού τη χάλασε» (audio)

 

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, κατά τη διάρκεια της αποχώρησής του από τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Γιώργος Κοσμάς αποκάλυψε ότι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν να στείλουν όλοι μαζί μία επιστολή στην UEFA, ζητώντας ελίτ διαιτητές για τους αγώνες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων. Όμως, αυτή εν τέλει δεν μεταφέρθηκε στο χαρτί, μιας και ο Ολυμπιακός την τελευταία στιγμή αποχώρησε.

Ακούστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Θα στέλναμε επιστολή στην UEFA, όλες οι ομάδες μαζί με την ΕΠΟ, όπου θα ζητούσαμε ελίτ διαιτητές. Ωστόσο, η συμφωνία που είχαμε χάλασε λόγω της αποχώρησης του Ολυμπιακού από το τραπέζι. Προσπαθούν να το καταστρέψουν (σ.σ. το πρωτάθλημα) επειδή δεν μπορούν να το κάνουν δικό τους. Ο κ. Μελισσανίδης κι η ΑΕΚ εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς του ποδοσφαίρου. Έγινε σαφές ότι οποιοσδήποτε ορισμός γίνεται μόνο μέσω της ΚΕΔ και της ΕΠΟ. Μακριά από ορισμούς από ανθρώπους που έχει αποβάλει το ποδόσφαιρο, όπως ο κύριος Κλάτενμπεργκ. Η ΑΕΚ θέλει καθαρό ποδόσφαιρο. Είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα όλων των εποχών, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το διεκδικούν τέσσερις ομάδες. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο από την τοξικότητα και τους οπαδούς. Η ΑΕΚ εμπιστεύεται, επαναλαμβάνω, τους θεσμούς, τους προστατεύει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τελειώσει ομαλά το πρωτάθλημα».//

Ακούστε όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ