Κόντης: «Η ομάδα είχε πολύ άγχος, αλλά και την ποιότητα να μείνει στην κατηγορία»

Ο τεχνικός του Βόλου μίλησε μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο για το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες του για να φτάσουν ως εδώ και να διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Κόντη:

Για το ποιος είχε το περισσότερο άγχος, ο ίδιος ή οι παίκτες του: «Σήμερα, φάνηκε ξεκάθαρα πως είχαμε άγχος, τόσο εγώ όσο και οι παίκτες μου. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό φάνηκε με την πίεση που άσκησε ο Ατρόμητος σε εμάς. Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες, έχουμε ανεβάσει την απόδοση μας και τον πήχη των προσδοκιών μας. Σήμερα, θέλαμε τη νίκη, γιατί αν την παίρναμε θα ήμασταν πολύ κοντά στον στόχο της παραμονής, αλλά το ότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ και τελικά ισοφαρίσαμε, δείχνει την ψυχική δύναμη των παιδιών. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, έχουμε τρία παιχνίδια μπροστά μας και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά». 

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: «Όλα τα παιχνίδια που παίζουμε είναι δύσκολα, γιατί οι ομάδες παλεύουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Σήμερα παίζαμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα και αυτό που με προβληματίζει είναι πως δεχθήκαμε πολλές αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι επίσης πολύ δύσκολο, θα το αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη σοβαρότητα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επειδή βαθμολογικά είμαστε πάνω από τις ομάδες που υποβιβάζονται, έχουμε το πάνω χέρι και την πολυτέλεια όλα να εξαρτώνται από εμάς».//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ