Καρβαλιάλ: «Γνωρίζω το μεγαλείο και το μέγεθος του συλλόγου, έχουμε στόχο να κάνουμε κάποιες αλλαγές»

 

Τα πρώτα του λόγια ως τεχνικός του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Πορτογάλος προπονητής κατά την διάρκεια της παρουσίασής του.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία των ”ερυθρόλευκων”, υπογράφοντας συμβόλαιο 2.5 ετών. Ο Πορτογάλος προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις κατά την διάρκεια της παρουσίασής του, αρχικά ανέφερε πως νιώθει ευτυχισμένος που επιστρέφει στην Ελλάδα, τόνισε ότι γνωρίζει το μέγεθος του συλλόγου, ενώ, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τις πρώτες αλλαγές που θα κάνει στον Ολυμπιακό.

Οι δηλώσεις

«Είμαι ευτυχισμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε με το επιτελείο μου το μεγαλείο και το μέγεθος του συλλόγου, είναι από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης και του κόσμου. Το γεγονός ότι μετά την βαριά ήττα, 6.000 κόσμος ακολούθησε την ομάδα στο Βόλο δείχνει πολλά. Βρισκόμαστε εδώ για να κερδίσουμε. Εύχομαι να έχουμε τον κόσμο μαζί μας, θέλουμε τη Θύρα 7. Είμαστε εδώ για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους του κόσμου και μόνο μαζί θα τα καταφέρουμε».

Για το διάστημα που θα χρειαστεί για να παρουσιάσει αυτό που θέλει με τον Ολυμπιακό: «Την υποχρέωση να κερδίσω την έχω σε όποια ομάδα προπονήσω. Έχω μεγάλη εμπειρία, από πολλές ομάδες και πολλά πρωταθλήματα. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν… χτες και το σημαντικό είναι να νικήσουμε τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος».

Για τα στοιχεία που θα θέλει να έχει ο Ολυμπιακός: «Προφανώς έχουμε στόχο να κάνουμε κάποιες αλλαγές και θέλουμε να αποκτήσει η ομάδα ένα στιλ παιχνιδιού. Θέλει χρόνο αυτό, αλλά θα γίνει. Οι ομάδες που προπονώ είναι επιθετικές, με τον Ολυμπιακό θέλουμε να παίζει καλά, να είναι ο κόσμος χαρούμενος και οι παίκτες να περάσουν τη καλύτερη φάση της καριέρας τους».

Για το πέρασμά του από την Αγγλία: «Η αλήθεια είναι πως μετά το πέρασμα στην Αγγλία άλλαξε η νοοτροπία, το στυλ παιχνιδιού έγινε πιο ελκυστικό για τους παίκτες, το αποτέλεσμα πιο ικανοποιητικό για τους φιλάθλους και συνολικά πολύ καλύτερα αποτελέσματα».

Για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στον Ολυμπιακό: «Η προτεραιότητα είναι να ενώσουμε την ομάδα. Η άμυνα μαζί, η επίθεση μαζί, με τον κόσμο μαζί μας, γιατί στον Ολυμπιακό όταν όλοι μαζί ενωθούμε, τότε γινόμαστε μια παρά πολύ μεγάλη δύναμη και αυτή τη δύναμη θα την εκμεταλλευτούμε για να μας οδηγήσει στην κατάκτηση του τίτλου». //ΜΛ.

 

 

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ