Η φανέλα του Βράνιες στο μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ

Ιστορική στιγμή για τον Βόσνιο αμυντικό, του οποίου η φανέλα από τον αγώνα της “Ένωσης” με την Ξάνθη, στον οποίο πέτυχε τρία τέρματα θα έχει ξεχωριστή θέση. 

Το μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ στην “OPAP Arena” προσθέτει πράγματα ιστορικής σημασίας για την ομάδα και σε αυτά μπήκε και η φανέλα του Όγκνιεν Βράνιες από την αναμέτρηση της “Ένωσης” με την Ξάνθη.

Στο συγκεκριμένο ματς, το οποίο διεξήχθη στις 18 Φεβρουαρίου 2018, ο Βόσνιος αμυντικός σημείωσε τρία γκολ και έτσι έγινε ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της ΑΕΚ που έχει πετύχει αυτό το επίτευγμα. //Γ.

Αναλυτικά η δημοσίευση της ΑΕΚ:

«Μία ιστορική φανέλα προστέθηκε στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργεί προσεχώς στην OPAP ARENA. Είναι αυτή που φορούσε ο Ογκνιεν Βράνιες στον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στις 18 Φεβρουαρίου 2018, με σκορ 4-0 και με τον Βόσνιο αμυντικό να γίνεται ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της ΑΕΚ που σκόραρε τρεις φορές σε έναν αγώνα!

Μετά το ματς χάρισε τη φανέλα του στον Γιάννη Παπαγεωργίου, πρώην μέλος του τμήματος scouting της ΑΕΚ. Ο κ. Παπαγεωργίου με τη σειρά του παραχώρησε το συγκεκριμένο κειμήλιο στη συλλογή του Μουσείου.

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ