Γρηγορίου: «Βλέπουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του απέναντι στην ΑΕΚ έμεινε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος παράλληλα σχολίασε και το φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Άλλο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε την πρώτη ομάδα της βαθμολογίας γνωρίζοντας ότι έχουμε αρκετά προβλήματα και με τιμωρίες και με τραυματισμού. Είχαμε τέσσερα παιδιά με κάρτες, από εκεί και πέρα ο Τούτου ήταν με γαστρεντερίτιδα, ο Κόντε δεν μπορεί να βγάζει συνεχόμενα παιχνίδια. Όλες οι αλλαγές είχαν κάποιον λόγο. Παρ’ όλα αυτά μέσα από την καθημερινή δουλειά και προσπαθώντας και με κάποια παιδιά που ήρθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα μας βοηθήσουν στο πιο κρίσιμο κομμάτι τα πλέι άουτ. Προηγήθηκε η ΑΕΚ και καταλαβαίνετε ότι το να μπορέσεις να αντιδράσεις σε αυτό το γήπεδο είναι πολύ σημαντικό.

Ανεβάσαμε τις γραμμές μας, βρήκαμε δύο γκολ, του Τζίμα ήταν πολύ ωραίο. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν θέλαμε να κλειστούμε, να οπισθοχωρήσαμε όμως αρκετά. Αλίμονο, η πίεση της ΑΕΚ ήταν δεδομένη. Με στενοχωρεί ότι δεχτήκαμε τρία γκολ από στατικές φάσεις. Κάτι που δεν έχει συμβεί όσο είμαι στον ΠΑΣ. Ήταν έπειτα πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε.

Θα δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, κάνανε και σήμερα μια καλή εμφάνιση. Μου δείχνουν ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα παλέψουμε γι’ αυτό που οφείλουμε να παλέψουμε απέναντι στον κόσμο μας και στην Ιστορία μας», υπογράμμισε και κατέληξε: «Βλέπουμε το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα απ’ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να βλέπω ποδόσφαιρο μακάρι αυτό να συνεχιστεί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ