Γκαρσία: «Είμαι ευγνώμων που ζω τέτοιες στιγμές»

 

Ο 25χρονος επιθετικός μίλησε για την πορεία της ΑΕΚ στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και για την δύσκολη περίοδο στην αρχή της σεζόν όταν στο παιχνίδι με την Αντεβέρπ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά παιχνίδια στην έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του.

Ο Λιβάι Γκαρσία σε συνέντευξη του σε δημοσιογραφικό μέσο του Τρινιντάντ, αναφέρθηκε στις Ευρωπαϊκές βραδιές με την ΑΕΚ στο Europa League, αλλά και την περίοδο που δεν μπορούσε να βοηθήσει λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με την Αντβέρπ.

Οι δηλώσεις του Λιβάι Γκαρσία:

 

Για την επιστροφή του στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Το να είσαι ανταγωνιστικός στην Ευρώπη είναι πάντα δύσκολο, αλλά είμαι ευγνώμων και ευλογημένος για την ευκαιρία να αγωνιστώ ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες και τις καλύτερες ομάδες. Είναι σπουδαίο συναίσθημα να παίζεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Για την ατμόσφαιρα στις ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Το παιχνίδι μόνο του γεννά αυτή την ενέργεια και το κίνητρο για να παίξεις, η συγκέντρωση έρχεται φυσικά. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να εξηγήσεις, είναι κάτι που πρέπει να το ζήσεις ή να το βιώσεις βλέποντας τον άλλον να αγωνίζεται. Αλλά είναι ειλικρινά σπουδαίες εμπειρίες και το καλύτερο όνειρο ή ευχή κάθε παίκτη να το βιώσει στη ζωή του. Είμαι ευγνώμων που ζω τέτοιες στιγμές».

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: «Μόνο όταν τραυματιστείς και δεν μπορείς να παίξεις καταλαβαίνεις πραγματικά πόσο σημαντικό είναι και το εκτιμάς όταν είσαι υγιής. Αυτό είναι που με κινητοποιεί να επιστρέψω. Γνωρίζοντας πως η οικογένειά μου είναι πάντα εκεί, τα παιδιά μου, μου δίνουν κίνητρο να συνεχίσω, καθώς ξέρω ότι έχω τόσα στόματα να ταΐσω και ανθρώπους να φροντίσω».

Τι προετοιμασία γίνεται πριν τους ευρωπαϊκούς αγώνες: «Η προετοιμασία περιλαμβάνει πιο ελαφριές προπονήσεις, επειδή το πρόγραμμα είναι γεμάτο με παιχνίδια πρωταθλήματος τρεις ή τέσσερις μέρες πριν. Έτσι οι προπονήσεις αφορούν δουλειά στην τακτική».

Για το γεγονός ότι είναι ο πιο εμβληματικός παίκτης του Τρινιντάντ και Τομπάγκο: «Για να είμαι ειλικρινής, είναι ένα σπουδαίο συναίσθημα. Δεν ήταν πρόθεσή μου, αλλά φαντάζομαι ότι μέσω σκληρής δουλειάς μπορείς πάντα να βρεις τον δρόμο σου και δούλεψα σκληρά και συνεχίζω να το κάνω. Είναι η αρχή των μεγάλων πραγμάτων που έρχονται, οπότε είναι μια ευλογία και είναι ευγνώμων για την κατάσταση αυτή τη στιγμή».//ΓΡ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ