Γκαγκάτσης: «Το επόμενο σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη είναι η κατασκευή της Νέας Τούμπας»

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, μίλησε για τεράστιο έργο παρακαταθήκη στο μέλλον του ΠΑΟΚ αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού, ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ έκανε σχόλιο και για την Νέα Τούμπα.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης τοποθετήθηκε για το νέο προπονητικό κέντρο που θα φτιάξει ο ΠΑΟΚ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού, και μίλησε επίσης για το επόμενο σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά:

«Τα λόγια είναι φτωχά μπροστά σε αυτό το τεράστιο έργο το οποίο πρόκειται να γίνει εδώ, μπροστά σε αυτό το τεράστιο έργο το οποίο διατελεί ο Ιβάν Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ. Είναι μια τεράστια παρακαταθήκη για το μέλλον του συλλόγου. Τα πρώτα συγχαρητήρια αξίζουν στον μεγαλομέτοχο γι’ αυτό που κάνει για τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα ο Άγγελος Αναστασιάδης και ο Κώστας Φωτιάδης είναι οι άνθρωποι που έτρεξαν αυτή τη διαδικασία για έναν χρόνο και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Όπως είπα και στην αρχή τα λόγια είναι φτωχά. Βλέπετε και μόνοι σας τα 150 στρέμματα που είναι εδώ, στην καρδιά της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Εδώ το όνειρο του Ιβάν Σαββίδη θα γίνει πραγματικότητα για έναν από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα της Ευρώπης. Γνωρίζετε πως το προπονητικό κέντρο είναι ακόμη σημαντικότερο και από το γήπεδο, γιατί εδώ είναι το σπίτι του συλλόγου. Το επόμενο σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη, είναι η κατασκευή της Νέας Τούμπας. Όπως κανείς δεν γνώριζε για το προπονητικό κέντρο και μάθατε ξαφνικά από την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, έτσι ακριβώς θα μάθετε και για την Νέα Τούμπα».//Λ.

Γκαγκάτσης: «Το επόμενο σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη είναι η κατασκευή της Νέας Τούμπας»
EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ