Γενική είσοδος στο Βόλος-Αστέρας

 

Η ομάδα από την Μαγνησία με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο της πως στο παιχνίδι της Κυριακής (24/09, 20:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ) κόντρα στην ομάδα από την Αρκαδία θα υπάρξει γενική είσοδος στα 15 ευρώ.

Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τον κόσμο της με επίσημη ανακοίνωση πως στο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική της Super League θα υπάρξει γενική είσοδος για τους φιλάθλους στα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κυριακή 24/9, 20.00) για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9.00 έως τις 17.00 και το Σάββατο από τις 10.00 έως τις 14.00.

Την Κυριακή Κυριακή (ημέρα του αγώνα), τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 16.00 από τα εκδοτήρια στη 2η πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου

Για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Θύρα VIP: 50 ευρώ

Όλες οι υπόλοιπες θύρες: 15 ευρώ

Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP.

Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα, ενώ για τους κατόχους των απλών εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρχει ξεχωριστή είσοδος (στην 2η πεζογέφυρα).

*Τα παιδιά έως 12 χρόνων θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στις εξέδρες του σταδίου


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ