ΕΠΟ: «Συγχαρητήρια για τις προκρίσεις στις διοργανώσεις της UEFA»

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, στην οποία έδωσε τα συγχαρητήριά της στους Big-4 της Super League για τις προκρίσεις τους στα πλέιφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ένα ξεχωριστό καλοκαίρι είναι το φετινό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν εξασφαλίσει ένα “εισιτήριο” έκαστος για τα πλέι οφ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουν. Αυτό σημαίνει, πως κάθε ομάδα του Big-4 της Super League, έχει μία μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στους ομίλους της εκάστοτε διοργάνωσης της UEFA και να φέρει πολύτιμους βαθμούς για τη χώρα.

Η ΕΠΟ δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη αυτή η επιτυχία και μέσω επίσημης ανακοίνωσης, συνεχάρη τις τέσσερις μεγάλες ομάδες της χώρας για τις προκρίσεις τους, ευχόμενη ταυτόχρονα οι μεγάλες στιγμές και οι επιτυχίες να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

«Η ΕΠΟ χαιρετίζει τις προκρίσεις της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις διοργανώσεις της UEFA στις οποίες μετέχουν και εύχεται αντίστοιχες και ανώτερες επιτυχίες στους αγώνες που ακολουθούν».//ΓΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ