ΕΠΟ: «Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να συνδράμει για την έλευση ελίτ διαιτητών, ο ορισμός θα γίνεται από την ΚΕΔ»

 

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστό το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας (20/3) ο πρόεδρός της, με τον πρόεδρο της Super League.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΟ αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε να συνδράμει στην προσπάθεια για έλευση ελίτ διαιτητών στα ντέρμπι των πλέι οφ. Ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε πως σε οποιαδήποτε περίπτωση, ο ορισμός των διαιτητών θα γίνει από την ΚΕΔ. Παράλληλα, αναφέρεται ότι θα συγκληθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να αποφανθεί επί του ζητήματος, το οποίο θα τεθεί προς συζήτηση και την ερχόμενη Δευτέρα (27/3) στη συνάντηση του αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ, με τους προέδρους των διεκδικητών του τίτλου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι διεξήχθη συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Πρόεδρο της Super League1 και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, σχετικά με την έλευση ξένων διαιτητών στους χθεσινούς αγώνες και ενόψει των υπολοίπων εννέα αγωνιστικών των play off.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε να συνδράμει η SL1, με τη σύμφωνη γνώμη της ΕΠΟ, ούτως ώστε να επιτευχθεί η έλευση elite διαιτητών ή διαιτητών Α’ κατηγορίας από τα έξι προηγμένα πρωταθλήματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανταπάντησε ότι η παραπάνω πρόταση τελεί υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι η επιλογή και ο ορισμός των διαιτητών θα γίνεται πάντα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Για το θέμα αυτό, αυτονόητα επίσης, λόγω της συλλογικότητας ως προς τη λήψη αποφάσεων της ΕΠΟ θα συγκληθεί και θα συζητήσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να ληφθεί σχετική απόφαση, θετική ή αρνητική. Το ίδιο θέμα θα συζητηθεί τη Δευτέρα 27/3 στην συνάντηση του κ. Μπένετ με τους προέδρους των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ