Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Αρχοντακάκη στον Αστέρα

 

Ο νεαρός τερματοφύλακας… προβιβάστηκε στην ομάδα ανδρών του Αστέρα Τρίπολης, όπως έκαναν γνωστό την Τετάρτη (17/1) με ανακοίνωσή τους οι Αρκάδες. 

Ο νεαρός τερματοφύλακας υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης και δήλωσε: «Είναι μια σπουδαία στιγμή για εμένα, αισθάνομαι ευγνώμων στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και σε όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ και με εμπιστεύτηκαν, προσφέροντάς μου αυτήν την ευκαιρία ζωής. Για εμένα τώρα ξεκινάει η σκληρή δουλειά για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ακόμη δεν έχω πετύχει τίποτα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον τερματοφύλακα από τα Τμήματα Υποδομής του συλλόγου, Βασίλη Αρχοντακάκη. Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ υπέγραψε ακόμη ένα παιδί από τις Ακαδημίες του συλλόγου. Ο Βασίλης Αρχοντακάκης αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα και είναι γεννημένος στις 13 Οκτωβρίου 2006. Ευχόμαστε στον Βασίλη καλή επιτυχία στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του!».//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ