«Εντονότερο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ματσόκι σε σχέση με Νάπολι και Φιορεντίνα»

 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν μέσα από την Ιταλία, η “Ένωση” είναι η ομάδα που έχει δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον δεξιό ακραίο οπισθοφύλακα.

Νέο όνομα έχει προκύψει στα κιτρινόμαυρα ρεπορτάζ από την Παρασκευή (08/12). Ο λόγος για τον Πασκουάλ Ματσόκι. Ο 28χρονος δεξιός μπακ της Σαλερνιτάνα φαίνεται να είναι από τους παίκτες που αρέσουν στον Ματίας Αλμέιδα και οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν ήδη ρωτήσει την ομάδα του για τις συνθήκες που θα μπορούσε να γίνει ο “γάμος” ανάμεσα στις δύο πλευρές. Για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η Νάπολι και Φιορεντίνα, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει την υπόθεση του.

Σημερινό ρεπορτάζ του “direttacalciomercato” κάνει λόγο πως η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι αυτή που φαίνεται να έχει μπει πιο δυνατά στο παιχνίδι απόκτησης του παίκτη. Η “Ένωση” σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους δύο εκατ. ευρώ για την αγορά του παίκτη, με την ομάδα του ωστόσο να θέλει περισσότερα χρήματα για την πώληση.

Συνθήκη που μπορεί να κάνει τους ανθρώπους της ΑΕΚ να πιστεύουν πως θα κλείσει θετικά η πολύ δύσκολη υπόθεση του Ματσόκι, είναι η οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει η Σαλερνιτάνα και την αναγκάζει να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών.//ΝΚ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ