Εμβιλά: «Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση»

 

Ο Γάλλος, παραχώρησε συνέντευξη, με την οποία ξεκαθάρισε τους στόχους του για το μέλλον, τόνισε πως είναι ανοιχτός σε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, μίλησε στην ιστοσελίδα “Goal”, όπου αναφέρθηκε στους στόχους του για τη νέα σεζόν, ενώ τόνισε πως επιθυμεί να αγωνιστεί σε ομάδα που θα συμμετάσχει είτε στο Champions είτε στο Europa League. 

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο Γάλλος:

«Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση. Είμαι ελεύθερος και εξετάζω προσεκτικά όλα τα δεδομένα. Δεν είμαι 24 ετών. Είμαι 32. Κοιτάω ποιος θα είναι πιο ειλικρινής μαζί μου. Ακούω προσεκτικά όσα μου λένε. Με έχουν πλησιάσει κάποια αραβικά κλαμπ»

«Νιώθω ικανός να βοηθήσω μια ομάδα που θα αγωνίζεται στο Champions League ή το Europa League ή να βοηθήσω κάποια να φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Εχω την εμπειρία για να το κάνω. Οσο ήμουν στον Ολυμπιακό έπαιξα απέναντι σε σπουδαίες ομάδες, όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Πόρτο.

Μπορώ να βοηθήσω πολλούς συλλόγους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο. Είναι ένα κριτήριο, το οποίο ίσως παίξει ρόλο στην απόφασή μου για την επόμενη ομάδα μου. Είμαι ελεύθερος και έχω μπροστά μου μια μεγάλη ευκαιρία»

Ο απολογισμός τους στους “ερυθρόλευκους”: «Σε διάστημα τριών ετών έπαιξα σε 140 παιχνίδια. Στα 120 από αυτά ξεκίνησα βασικός.

Εδωσα τα πάντα και κατέκτησα τίτλους. Ήμουν πολύ σημαντικός παίκτης για τη λειτουργία της ομάδα μου. Γέμισα εμπειρίες και είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση.

Για το δικό μου καλό και κυρίως για το καλό του συλλόγου που θα θέλει πραγματικά να πορευτούμε χέρι-χέρι, θα ήταν ωράιο να βρω γρήγορα τη νέα ομάδα μου. Είμαι ανυπόμονο άτομο. Θέλω να εμπλακώ σε ένα γκρουπ και να έχω στόχους».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ