Ελίασον: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα»

Ο 28χρονος εξτρέμ μίλησε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝΟVA:

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Αισθανόμαστε καλά. Προερχόμαστε από μια καλή νίκη. Είχαμε μία γεμάτη εβδομάδα προετοιμασίας για το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο ματς, όμως πιστεύω θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε».

Για το εάν έχουν στο μυαλό τους στην ΑΕΚ ότι με νίκη επί του ΠΑΟΚ θα πάνε στην κορυφή: «Προσπαθούμε να μη σκεφτόμαστε τη βαθμολογία. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και ακολουθούν τα Playoffs. Θέλουμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς. Στόχος πάντα είναι η νίκη και ελπίζουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι και στα Playoffs».

Για τη μία ήττα που έχει η ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια: «Δεν έχω ακριβή εξήγηση. Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι η ομάδα πάντα παίζει με αυτοπεποίθηση, μπαίνουμε πάντα να κερδίσουμε, έχουμε πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα. Οπότε, αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι το καλύτερο δυνατό από την πλευρά μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ