Διπλή προπόνηση και δουλειά στα τελειώματα για τον Παναθηναϊκό

Συνεχίζεται η δουλειά για τους παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο επί αυστριακού εδάφους, με τους "πράσινους" να επιστρέφουν σήμερα (27/6) στις διπλές προπονήσεις.

«Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Πλέον στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε και ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να γίνεται ο 30ός παίκτης που μετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το πρωί οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας, το μεγαλύτερο μέρος αφιερώθηκε σε τακτική και δουλειά σε στατικές φάσεις, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το απόγευμα οι Πράσινοι έκαναν μισή ώρα ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ακολούθησε πρόγραμμα μίας ώρας στο γήπεδο με fun game, εξάσκηση στα τελειώματα και παιχνίδι στα 3/4.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν προτού συνεχίσουν με ατομικό. Θεραπεία έκανε ο Κρυπαράκος, ενώ ο Ιωαννίδης συνεχίζει τη θεραπεία του στην Αθήνα» αναφέρει η ενημέρωση του συλλόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ