Χάμες κατά Ολυμπιακού!

 

Αιχμές κατά των “ερυθρόλευκων” άφησε ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι Πειραιώτες δεν έλεγαν την αλήθεια, προκειμένου να τον απομακρύνουν από την ομάδα.

Ο Χάμες Ροντρίγκες παραχώρησε μια μεγάλη και αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό “Semana” στην Κολομβία. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, μίλησε για πάρα πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με τη σπουδαία καριέρα του στο ποδόσφαιρο, την πολιτική, τα επιχειρηματικά του πλάνα, ακόμα και τα όσα γράφονται για αυτόν και την προσωπική του ζωή. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους “ερυθρόλευκους” εξαπολύοντας βολές κατά τις διοίκησης του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε για την πορεία του στον Ολυμπιακό:

Πάμε στις ιστορίες. Είναι αλήθεια ότι όταν ήσουν στον Ολυμπιακό έβγαινες σε strip clubs; «Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να μην το πω; Δεν έχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Οποιοσδήποτε άνθρωπος μπορεί να πάει σε τέτοιου είδους μέρη. Δεν σας λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα».

Με άλλα λόγια, αυτό που έγραψαν στην Ελλάδα ήταν ψέμα; «Ναι. Ήταν σαν μια συνωμοσία από κάποιους ανθρώπους εκεί που έχουν τη δύναμη να κάνουν μια μικρή εκστρατεία εναντίον μου».

Ποιοι άνθρωποι; «Από το κλαμπ. Είπαν ότι πήγα σε εκείνα τα μέρη και ήταν όλα ψέματα».

Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής; «Λοιπόν, από τη διοίκηση. Νομίζω ότι το έχουν κάνει και έχω μιλήσει με ανθρώπους για να τους κάνουν να το αφαιρέσουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη».

Είναι περίεργο γιατί τα πήγες υπέροχα, σωστά; «Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν τα πράγματα δεν είναι αμοιβαία από τη μια πλευρά στην άλλη, ή όταν δεν εκτιμούν αυτό που κάνεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, εγώ είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να τερματίσουμε το συμβόλαιο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ