Μίλησε για την πρωτοβουλία της «Ένωσης» με τη δημιουργία Sensory Room για παιδιά με γνωστικές αδυναμίες, νευρολογικές παθήσεις και διαταραχές.
Αναλυτικά είπε:
Για το Sensory Room: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι γιατί η ΑΕΚ έφερε το Sensory Room στην Ελλάδα. Στο εξωτερικό, στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, κυρίως στην Αγγλία, έχει αρχίσει ο θεσμός και εξαπλώνεται. Μιλάμε για έναν χώρο κατάλληλα διαμορφωμένο, ο οποίος φιλοξενεί παιδιά με γνωστικές αδυναμίες, με διάφορες νευρολογικές παθήσεις και συναφείς διαταραχές. Τα παιδιά αυτά ενοχλούνται με τον δυνατό φωτισμό, με τους θορύβους, οπότε τους είναι δύσκολο να παρακολουθήσουν έναν αγώνα απ’ την κερκίδα και γι’ αυτό επιλέξαμε αυτό τον χώρο, ο οποίος έχει θέα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είναι κλειστός.
Αυτήν τη στιγμή στην Ευρώπη είναι πολύ μεγάλη η τάση και πολλοί οι φορείς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχουν πλέον καταλάβει ότι πρέπει να κάνουμε δράσεις για ένα ποδόσφαιρο πιο ανοιχτό στην κοινωνία. Οφείλουμε κι εμείς στη χώρα μας να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε πολλά».
Για τις αντιδράσεις των παιδιών: «Ήταν Νοέμβριος ή Δεκέμβριος του 2024 όταν λειτούργησε για πρώτη φορά και ο κόσμος το αγάπησε πάρα πολύ. Φιλοξενούμε κάθε φορά 3-4 οικογένειες στον χώρο. Αρέσει πάρα πολύ στα παιδιά. Με το που ανοίγει η πλατφόρμα για να κλείσουν τη θέση τους καλύπτονται αμέσως οι θέσεις.
Ο στόχος μας είναι στο τέλος το παιδί να νιώσει ότι είναι έτοιμο και κάποια στιγμή να θελήσει να παρακολουθήσει τον αγώνα στην εξωτερική κερκίδα».
Για το αν έχουν πλάνα για την εξέλιξή του: «Επειδή θέλαμε να το εξελίξουμε και θα το εξελίξουμε περισσότερο, έχουμε μέσα στον χώρο την παρουσία μουσικού εκπαιδευτικού, λογοθεραπεύτριας και σιγά-σιγά θα φέρουμε και εργοθεραπευτές. Θέλουμε να το εξελίξουμε απ’ την επιστημονική του πλευρά, γιατί θέλουμε το παιδί να νιώσει την αποδοχή, τη συμμετοχή, να νιώσει ασφάλεια, να εξοικειωθεί με τον χώρο. Με τη παρουσία της μουσικής, του θεατρικού παιχνιδιού, της λογοθεραπείας, ενισχύεται η πρόθεσή του να επικοινωνήσει και με τα άλλα παιδιά, να αναπτύξει έναν εναλλακτικό τρόπο έκφρασης, να αποφορτιστεί, να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης.
Σκοπός μας είναι να λειτουργήσει και σε μέρες εκτός αγώνα για την περίπτωση που ένα παιδί, όχι απαραίτητα φίλαθλος της ομάδας μας, θέλει να κάνει τα γενέθλιά του εδώ ή να έρθει, να καθίσει. Είναι ευτύχημα για εμάς, γιατί όλος ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει τεράστια δύναμη μες στην κοινωνία μας και αυτή δεν είναι μόνο οι αγώνες. Ένας πολύ σημαντικός πυλώνας είναι και η συμπερίληψη. Αξίζει τον κόπο, γιατί μπορεί να μην είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, αλλά έχουμε ίσα δικαιώματα και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε μόνο στην πράξη».