Αποχώρηση Ούμπιδες από τον Ατρόμητο (video)

Για οικογενειακούς λόγους ζήτησε να αποχωρήσει από την καθημερινότητα της ομάδας, διότι πρέπει να επιστρέψει στην Αργεντινή με την οικογένειά του.

Ωστόσο, παραμένει μέλος του Ατρομήτου, έστω και από αυτή την απόσταση, καθώς θα λειτουργεί ως σκάουτερ του συλλόγου, έπειτα από συνάντηση που είχε ο ίδιος και με τον Γιώργο Σπανό και τον Γιάννη Αγγελόπουλο.

Η ανακοίνωση του “Αστεριού” και το ξεχωριστό “αντίο” του παλαίμαχου άσου: 

“Ο Χαβιέρ Ούμπιδες αποχωρεί από το πόστο του Συντονιστή Ποδοσφαιρικού Τμήματος και αναλαμβάνει χρέη σκάουτ στη Λατινική Αμερική.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την αποχώρηση του Χαβιέρ Ούμπιδες από το πόστο του Συντονιστή Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

Ο «Ούμπι» εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την καθημερινότητα του Ατρόμητου, καθώς οικογενειακοί λόγοι τον υποχρεώνουν να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Αργεντινή, μαζί με την οικογένειά του, κάτι που φυσικά έγινε σεβαστό από τη διοίκηση που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, ο δεσμός του Ατρόμητου με τον Χαβιέρ Ούμπιδες δεν ολοκληρώνεται με αυτή την εξέλιξη, αφού ο Αργεντινός θα λειτουργεί ως σκάουτ της ομάδας μας στη Λατινική Αμερική, δηλώνοντας πάντα «παρών» έστω και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Ούμπιδες αποχαιρετά την Ελλάδα και το Περιστέρι έπειτα από εννιά χρόνια συνεχούς παρουσίας, στα οποία ως παίκτης πραγματοποίησε 278 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 29 γκολ και μοιράζοντας 48 ασίστ.

Ούμπι, δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ