Αναζητά το κόστος για Goal line technology και τεχνολογία offside η Super League

 

Kατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της Super League, την Τρίτη (3/10) πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα θέματα διαιτησίας και τη στελέχωση της ΚΕΔ, ενώ εγκρίθηκε και ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων της Super League.

To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συνεδρίασε την Τρίτη 3/10 και μεταξύ άλλων συμφώνησε στη διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος Goal Line Technology αλλά και της ημιαυτόματης τεχνολογίας offside.

Aναλυτικά οι αποφάσεις: 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, αποφασίστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Πραγματοποιήθηκε συζήτηση για τα θέματα διαιτησίας και τη στελέχωση της ΚΕΔ ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, το σώμα ενημερώθηκε για τη σύγκληση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την Τρίτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 10:00. Στο πλαίσιο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο επεσήμανε την ανάγκη να αποσταλούν τα βιογραφικά των υποψηφίων Αλλοδαπών τριών νέων μελών της ΚΕΔ στα μέλη της Ε.Ε.Π. πριν τη συνεδρίαση της επόμενης Τρίτης ώστε να υπάρξει επαρκής χρόνος ενημέρωσης και λήψης των οικείων αποφάσεων.

2/ Ομόφωνα αποφασίστηκε η διερεύνηση του κόστους για την εφαρμογή του συστήματος “Goal-Line Technology” και ημιαυτόματης τεχνολογίας offside στους αγώνες της Super League.

3/ Ομόφωνα εγκρίθηκε ο πίνακας Παρατηρητών Αγώνων Super League.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ