Αναστασίου: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο, κάναμε αβίαστα λάθη»

 

 

Ο 50χρονος προπονητής του Παναιτωλικού, σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, στάθηκε στα αβίαστα λάθη που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” τα εκμεταλλεύτηκαν για να εξασφαλίσουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου:

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο. Δείξαμε αρκετή πειθαρχία. Κάναμε κάποια λάθη αβίαστα και μας τιμώρησε εκεί ο Παναθηναϊκός και δεχτήκαμε δύο γκολ. Κρατάμε την προσπάθεια. Προσπαθούμε σιγά-σιγά να βάλουμε κάποια νέα παιδιά στην ομάδα. Πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό παίξαμε με «10άρι» και για εμάς είναι σημαντικό γιατί προσπαθούμε να γίνουμε πιο επιθετικοί. Ήταν ένα τεστ για εμάς, το πρόσημο είναι θετικό και θέλουμε να βελτιώσουμε τα αρνητικά, ώστε να γίνουμε καλύτεροι».

Εν συνεχεία, είπε: «Για εμάς ηταν σημαντικό να είμαστε ανταγωνιστικοί και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Μένουν 8 ματς και προσπαθούμε να κάνουμε κάποια βήματα, να δούμε κάποια πράγματα με τους παίκτες που έχουμε, γιατί ήρθαν κάποιοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές που θα κοιτάξουμε να τους εντάξουμε σιγά-σιγά, γιατί πρέπει να βρουν ρυθμό. Να έχουμε μία εικόνα ανταγωνιστική, αυτή που θέλουμε, ενόψει και της καινούργιας σεζόν».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ