Αναστασίου: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή»

 

Ο Έλληνας τεχνικός ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον 17χρονο επιθετικό των “ασπρόμαυρων”.

Η Κηφισιά έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League αλλά ηττήθηκε με 2:1, με το αυτογκόλ του Τσάπαν να κρίνει την αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Αναστασίου ωστόσο ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αποθέωσε τον Τζίμα στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Ήρθαμε να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ που έχει καλό ρυθμό με συνεχόμενα παιχνίδια. Είχαμε καλή τακτική προσήλωση, μας βγήκε το πλάνο μας. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά ανά πάσα στιγμή. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε το dna μας, την ταυτότητά μας στη μεγάλη κατηγορία. Βγάλαμε πάθος και όσο είμαστε σε αυτό το μοτίβο, θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι. Εμείς χτίζουμε ακόμα την ομάδα μας, έρχονται παίκτες τους οποίους προσπαθούμε να τους βάλουμε στην ομάδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε δουλειά και θεωρώ πως θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

Για τον νεαρό Τζίμα που πέτυχε το πρώτο γκολ, είπε: «Το παιδί αυτό έχει μέλλον. Σημαντικό είναι η διαχείρισή του. Θα πρέπει να μη βιαστούν να τον αποθεώσουν. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως διαχειρίζεται σωστά τους νέους, έχει μέλλον, να συνεχίσει έτσι να βάλει κάτω το κεφάλι, γιατί έχει πολύ δρόμο να διαβεί. Τα πρώτα του στοιχεία είναι άκρως ενθαρρυντικά».//ΓΓ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ