Αναστασίου: «Για εμάς κάθε βαθμός είναι χρυσάφι»

 

Ο τεχνικός της Κηφισιάς μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του με δέκα παίκτες απέναντι στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ιδιαίτερη αναφορά στην απόδοση των παικτών του και τη σημασία του βαθμού έκανε ο Γιάννης Αναστασίου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Λαμίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός στην κάμερα της Cosmote TV:

«Όταν φτάνεις σε τέτοιο σημείο να παίζεις μια ώρα με 10 παίκτες απέναντι σε μία τόσο ποιοτική ομάδα όπως ο ΟΦΗ και χάνοντας πέναλτι ο αντίπαλος στο 88’, τότε μόνο ευχαριστημένος γίνεται να είσαι.

Τα παιδιά προσπαθήσανε, δουλέψανε, γιατί αυτό που είπα ο ΟΦΗ είναι μια ποιοτική ομάδα έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, με ποιότητα, να κυκλοφορούν τη μπάλα σε μικρούς χώρους και μπορούν να σου δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Το καλό για εμάς ήταν ότι παραμείναμε συγκεντρωμένοι και παρόλο που μείναμε με 10 αρκετά νωρίς δεν πανικοβληθήκαμε και κρατήσαμε την ισορροπία και την πειθαρχία και νομίζω ότι αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια.

Καλή συνέχεια στον ΟΦΗ γιατί είναι μία ομάδα που το ελληνικό ποδόσφαιρο την χρειάζεται και ειδικά όταν είναι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Με τις προσθήκες που γίνανε το τελευταίο διάστημα, είναι παίκτες ποιοτικοί που έχουν παίξει σε ψηλό επίπεδο και θα μας δώσουν μία άλλη οντότητα στο παιχνίδι. Θέλουμε να έχουμε τη μπάλα κάτω, να παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής αλλά από την άλλη όταν συμβαίνουν αυτά που έγιναν όπως η κόκκινη, είναι λίγο δύσκολο αλλά νομίζω ότι η συμπεριφορά των παιδιών ήταν πολύ καλή σε ένα ωραίο ματς. Για εμάς κάθε βαθμός είναι χρυσάφι, συγκεντρωνόμαστε και κάνουμε focus στο επόμενο παιχνίδι».//ΜΠ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ