Αναστασίου: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα όταν είμαστε έτσι»

 

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, κόντρα στον Βόλο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής, τονίζοντας πως επικράτησαν δίκαια.

Ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό με 3:2 και μάλιστα με ανατροπή, αναφέροντας πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα εάν αγωνίζονται έτσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καιρός ήταν. Νομίζω πως ήταν πέρα για πέρα μία δίκαιη νίκη. Η ομάδα έδειξε πως έχει χαρακτήρα. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τον Καρέλη που δεν μπορούσε να αγωνιστεί, τραυματίστηκε ο Λάρσον και με τις απουσίες που έχουμε, ήταν δύσκολο το ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Βόλος. Είπα στα παιδιά πως έχουμε χαρακτήρα και πως όταν είμαστε όλοι μαζί είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να μας καταβάλει. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα όταν είμαστε έτσι. Δίκαιη νίκη συγχαρητήρια στα παιδιά. Πήραμε μια νίκη που χρειαζόμασταν.

Πηγαίνουμε ματς μ το ματς. Δείξαμε πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά με τον Βόλο που είναι στην 6άδα. Πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη διάρκεια και συνέπεια. Μετά το μουντιάλ δεν ήταν καλή εικόνα μας αλλά όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε και καλύτεροι».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ