Άμραμπατ: «Είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία, έχω επικοινωνήσει με τέσσερις ομάδες»

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, σε δηλώσεις του, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφές με ομάδες από την Ολλανδία και τόνισε πως έχει φτάσει η ώρα να επιστρέψει εκεί που ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο Νορντίν Άμραμπατ παραχώρησε δηλώσεις στην Ολλανδία και εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στη χώρα που ξεκίνησε την καριέρα του, τονίζοντας πως βρίσκεται σε επαφές με ομάδες από τη χώρα της τουλίπας.

Χαρακτηριστικά, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός ανέφερε: «Παίζω στο εξωτερικό εδώ και 12,5 χρόνια. Συνεπώς τώρα είναι ώρα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Έχω καθίσει και έχω μιλήσει με δύο συλλόγους και δύο ακόμα ομάδες με έχουν πάρει τηλέφωνο. Μιλάω με κάθε ομάδα. Επιπλέον αυτό που μου αρέσει είναι να ακούσω το πλάνο. Θα περιμένω να δω τι επιλογές θα έχω».

Παράλληλα, ο Άμραμπατ ανέφερε τους λόγους που δεν πήγε στην Αλ Ναστ τον περασμένο Ιανουάριο και παρέμεινε στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα τόνισε: «Θα προτιμούσα να επιστρέφω στην Ολλανδία. Ή κάτι πραγματικά όμορφο να έρθει. Τον Ιανουάριο για παράδειγμα, είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αλ Νασρ.

Με κάλεσαν, έψαχναν για ενισχύσεις για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ήρθαν σε εμένα. Ήθελαν να με πάρουν, αλλά η ΑΕΚ μου είπε ότι πηγαίνει για το νταμπλ και πραγματικά με χρειάζεται. Μπορούσα να παίξω στην ίδια ομάδα με τον Ρονάλντο, αλλά δεν με άφησαν».//Τ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ