Μαλισιώβας: «Τέλος οι Ιταλοί διαιτητές από τη Super League»

 

Η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ενημέρωσε τον Άγγλο αρχιδιαιτητή πως δεν πρόκειται να στείλει ξανά δικό της διαιτητή στη χώρα μας, για να διευθύνει αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Δημήτρης Μαλισιώβας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, οι Ιταλοί διαιτητές δεν θα έρθουν ξανά στη χώρα μας για να διευθύνουν αναμέτρηση της Super League. Η ιταλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ενημέρωσε τον αρχιδιαιητή της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, πως δεν πρόκειται να στείλει ξανά δικό της διαιτητή, μετά απ’ όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του “Γ. Καραϊσκάκης”, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως η ιταλική Ομοσπονδία μπορούσε να προσφέρει στην Ελλάδα δύο Elite διαιτητές (Ντάβιντε Μάσα και Ντανιέλε Ορσάτο) και τρεις Α’ κατηγορίας (Μάρκο Ντι Μπέλο, Μάρκο Γκουίντα και Μαουρίτσιο Μαριάνι).

Οι Ιταλοί ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Καλούμε FIFA και UEFA να λάβουν άμεσα δράση εναντίον τέτοιων περιστατικών. Επίσης, καλούμε όλους τους ξένους διαιτητές να αρνηθούν οποιαδήποτε πρόσκληση από τη συγκεκριμένη χώρα, προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από παρόμοια μελλοντικά γεγονότα».//Τ.

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ