Τα… καλοπληρωμένα γκολ (Ταμείο)

Για δεύτερη σερί χρονιά επιβεβαιώνεται το στατιστικό που θέλει να έχουμε πολλά γκολ και από τις δύο ομάδες σε κάθε αγώνα της προκριματικής φάσης του Europa αλλά και το Conference league.

Ένα από αυτά τα ματς που μας ελκύουν απόψε, αφορά την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο “ Nya Stadion” του Μάλμε. Από τη μία πλευρά η ομώνυμη ομάδα και από την άλλη υπάρχει η Σίβασπορ.

Σε φουλ φόρμα οι γηπεδούχοι, καθώς βοηθάει το πρωτάθλημα που τους βρίσκει στην 4η θέση να απέχουν πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Χάκεν. Μια ματιά στα τελευταία έξι επίσημα παιχνίδια που περιλαμβάνει πρωτάθλημα και Ευρώ, θα μας δείξει ότι μετράει 5/6 over με συνολικά τέρματα 12-8, ενώ στα ίδια επίπεδα είναι και τα ματς ως γηπεδούχος με 7/8 over και τα περισσότερα “γκολ/γκολ”. Άρα, όσο εύκολα πετυχαίνει τέρματα, τόσο δύσκολα κρατάει το “μηδέν” παθητικό.

Με μικρότερο δείγμα αλλά στα ίδια επίπεδα κινείται και η παρουσία φέτος της Τουρκικής ομάδας με πολλά γκολ σε επίσημα και φιλικά ματς. Βέβαια, η Σίβαρσπορ παρουσιάζει πολλά αμυντικά θέματα (χωρίς νίκη φέτος σε τρία επίσημα ματς) γι’ αυτό συνεχίζει την μεσοαμυντική της ενίσχυση, έχοντας ως πιο πρόσφατη εκείνη του Χαρίση από τον Ατρόμητο.

Περιμένω ένα παιχνίδι… ροντέο με τα γκολ να προσφέρονται σε ελκυστική απόδοση.

Πλέι οφ UEFA Europa League | 20:00
Μάλμε – Σίβασπορ @ g/g & over (μ.ο. 2,60)

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ