Στο χάος του Ιράν (Ταμείο)

Πρώτες αγωνιστικές σε ένα πρωτάθλημα εντελώς τρελό και αλλοπρόσαλλο όπου όλοι κερδίζουν όλους και οι μεγάλες αποδόσεις έχουν την τιμητική τους.

H Chooka Talesh βρίσκεται σε χάος. Σύμφωνα με τα ιρανικά αθλητικά “portals”, πολλά περίεργα συμβαίνουν, με συνέπεια αρκετοί παίκτες από νωρίς να ψάχνουν… πόρτα εξόδου. Πέρυσι η ομάδα με επικεφαλής τον Hassan Ashjari υποβιβάστηκε από τη δεύτερη κατηγορία, αλλά λόγω του γεγονότος ότι μία από τις ομάδες της τρίτης κατηγορίας δεν πήρε την άδεια για άνοδο στην κατηγορία, είναι και πάλι στη δεύτερη κατηγορία. .

Ο κόουτς Ashjari δεν δέχθηκε την πρόταση να συνεργαστεί με αυτή την ομάδα λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν στην προετοιμασία και αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο. Στη θέση του πήγε ο Sohrab Bakhtiarizadeh, αλλά έφυγε από την ομάδα μετά από δέκα μέρες! Η σεζόν ξεκίνησε με τον Mohammad Nosrati στον πάγκο, αλλά μετά την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποχώρησε ΚΑΙ αυτός.

Το ίδιο συνέβη και με τους παίκτες τις τελευταίες δύο εβδομάδες, με συνέπεια να επικρατεί το απόλυτο χάος σε ένα σύλλογο που μοιάζει περισσότερο με παιδική χαρά και λιγότερο με ομάδα.

Η Κοσέχ ξεκίνησε τη σεζόν με δύο ισοπαλίες και μία αναμενόμενη ήττα από τhν υποψήφια για άνοδο Shams Azar εκτός έδρας. Είναι πανίσχυρη ειδικά εντός και θυμίζω ότι πέρυσι είχε μόλις 3 ήττες σε 17 ματς Το υλικό είναι σχεδόν ίδιο με πέρυσι και όλα δείχνουν ότι η Κοσέχ μπορεί να πάρει την πρώτη φετινή νίκη.

Β’ Ιράν | 17:15
Κοσέχ Ταλάεϊ – Chooka Talesh @ 1 (μ.ο. 2,60)

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ