Στα άδυτα της Β’ Τσεχίας (Tαμείο)

Δεύτερη αγωνιστική στη Β’ Τσεχίας και οι πρώτες ενδείξεις των φιλικών συνεχίστηκαν στην πρεμιέρα, όπου έδειξαν ποιες είναι έτοιμες αλλά και πόσες χρειάζονται δουλειά.

Η Βλασίμ είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες γεγονός που έδειξε όχι μόνο στην προετοιμασία αλλά και την πρώτη αγωνιστική όπου έχασε 0:2 από την Ζιχλάβα. Πιο αδύναμη από πέρυσι με την αποχώρηση βασικών παικτών της όπως οι Μπρούκαλ (31/1), Κριστάν (30/2), Σβόμποντα (28/1), Χόσεκ (26/0), Ζλατόχλαβεκ (24/9), Ίσλα (16/0), Νίγκε (14/2), και Κρούνερτ (12/0). Αντίθετα, ήρθαν πολλοί νεαροί που δύσκολα μπορούν να επαναλάβουν την περσινή 2η θέση, όπου έχασαν το μπαράζ για την άνοδο από την Τέπλιτσε.

Aπό την πλευρά των γηπεδούχων, η Καρβίνα είχε αλλαγές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, λόγω του υποβιβασμού από το κορυφαίο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ήρθαν παίκτες που γνωρίζουν την κατηγορία και ταυτόχρονα εξακολουθούν να έχουν αξιοπρεπείς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές όπως τον περσινό πρώτο σκόρερ Μιχάλ Παπαδόπουλο. Ο στόχος για τη φετινή είναι η εξπρές επιστροφή στο πρώτο πρωτάθλημα και απέδειξαν τις φιλοδοξίες τους στον πρώτο γύρο, κερδίζοντας εκτός έδρας την Τρίνετς με 3:0.

Θεωρώ ότι η Καρβίνα είναι φαβορί στον αποψινό αγώνα και θα το αποδείξει στο γήπεδο, ενώ δε θα πρέπει να αγνοήσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι με ταξίδεψαν λεωφορείο περίπου 5 ώρες για να διανύσουν απόσταση 350 χλμ.

Β’ Τσεχίας | 22:00
Καρβίνα – Βλασίμ @ 1 (μ.ο. 1,70)

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ