Σκορ και θέαμα στην Αδριατική (tip)

 

Eίναι από τα παιχνίδια όπου η ταυτότητα των δύο ομάδων σε συνδυασμό με το κίνητρο, σε οδηγούν στα πολλά γκολ που μπορούν να σημειωθούν. Λογικό να στρέφεσαι στην πιο καλοπληρωμένη επιλογή. Από τη μια πλευρά η Πεσκάρα και από την άλλη η Φότζια που έχουν φτάσει λίγο πριν την… πηγή.

Επαναληπτικός αγώνας του 2-2 στο πλαίσιο της Γ’ Ιταλίας όπου κρίνεται απόψε η ομάδα που θα παίξει στον τελικό των πλέι οφ. Αμφότερες ιστορικές και με τη δική τους παράδοση σε υψηλότερες κατηγορίες. Ωστόσο, τα πολλά γκολ αναμένεται να καθορίσουν την τελική έκβαση σ’ ένα παιχνίδι όπου η Πεσκάρα τρέχει ένα εκπληκτικό σερί 6 αναμετρήσεων ως γηπεδούχος μόνο με “g/g & over”. Οπότε γιατί να χαλάσει απόψε, όταν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είχε… μόνο τέσσερα γκολ;

Δεν είναι από τα παιχνίδια που χρίζουν μεγάλης ανάλυσης, λόγω ποιότητας των αντιπάλων. Κλασικές ομάδες χαμηλής κατηγορίας στην Ιταλία με μπόλικη δύναμη και άμυνες που… καλοδέχονται το γκολ με σχετική ευκολία.

Τεράστια η δίψα του κόσμου γι’ αυτό το ματς. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι μόλις τις πρώτες τρεις ώρες που άνοιξαν τα εκδοτήρια, πουλήθηκαν 11.500 εισιτήρια. Απόψε, δεν θα πέφτει… καρφίτσα σε ένα γήπεδο συνολικής χωρητικότητας περίπου 21.000 θέσεων. Mάλιστα, η τελευταία φορά που έγινε “sold out” παιχνίδι της Πεσκάρα ήταν το 2016 σε αγώνα κόντρα στην Ίντερ του Ντε Μπουρ.

Σε αυτή την προσπάθεια είμαστε και με τους δύο, στην προσπάθεια που θα κάνουν για να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο της ανόδου στη δεύτερη επαγγελματική κατηγορία.

 

Ιταλία Lega Pro Play Off | 21:30
Πεσκάρα – Φότζια @ g/g & over (μ.ο. 2,15)

 

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ