“Πυροβολισμοί” έξω από τα 6.75 (Ταμείο)

Πρεμιέρα απόψε για το “Τουρνουά Ακρόπολις” με σπουδαία φιλικά το τριήμερο 17-19/8. Η αυλαία ανοίγει με την αναμέτρηση Τουρκία – Γεωργία στις 18:00. 

Με το παιχνίδι που ξεκινάει το διεθνές τουρνουά “Ακρόπολις” που λαμβάνει χώρα στο ΟΑΚΑ θα ασχοληθώ σήμερα κάνοντας πρεμιέρα με μπασκετικό σημείο στο site. Η Τουρκία, αντιμετωπίζει την Γεωργία στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του τουρνουά (18:00, Ertsports1). H Τουρκία, κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ με όλα τα αστέρια της. Τους NBAers Κορκμάζ, Οσμάν, Σεγκούν αλλά και τους… Ευρωπαίους αστέρες Σέιν Λάρκιν και Σερτάκ Σανλί.

Η Τουρκία του Εργκίν Αταμάν διαθέτει ποιότητα και ταλέντο κυρίως στην επίθεση. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου, δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο 1vs1 και είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιήσει και άμυνα ζώνης. Εκεί (σ.σ. και όχι μόνο) θα χτυπήσει η Τουρκία μιας και διαθέτει εξαιρετικούς σουτέρ από την περίμετρο. Το over 9,5 συνολικά εύστοχα τρίποντα στο 1,70 θα είναι η επιλογή μας αφού υπάρχει στοιχηματική αξία όχι τόσο προς την απόδοση αλλά προς το line, αφού το περιμέναμε αρκετά πιο υψηλό.

Τουρνουά “Ακρόπολις” | 18:00

Τουρκία – Γεωργία @ Τουρκία over 9,5 εύστοχα τρίποντα (μ.ο 1,70)

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ